Строителство на модерни, монолитни, стоманобетонни къщи

Когер и партнъори е създадена през 2005 г. като строителна компания, развиваща дейност по обществени и жилищни сгради. Ние притежаваме повече от 15 години опит в проектиране и строителство на еднофамилни къщи и сме придобили необходимите способности да изградим вашата мечтана къща.

Компанията е надежден изпълнител за строителство на къща и вила с дългогодишен опит, подготвен за изграждането на сложни проекти на къщи и сгради и може да отговори на най-високите стандарти за качество и надеждност на конструкциите и за да задоволи най-големите изисквания на настоящите и бъдещите си клиенти, които са както инвеститори и предприемачи, така и високо образовани и квалифицирани специалисти, като уважавани лекари, успешни адвокати и мениджъри.

Проектите, които са изпълнени от компанията – жилищни сгради и  еднофамилни къщи, интериорни проекти и строителни ремонти, отговарят на специфичните нужди на възложителите и посрещат индивидуалните очакванията на личността.

Когер и партньори е квалифицирана строителна фирма специализирана в строителство на модерни и класически монолитни стоманобетонни къщи с тухлена зидария или керамични блокове Porotherm на Винербергер около София и в страната. Когер и партнъори е наследник на Koger & Partners,

 

 

Какво е строеж на къща

Хората по тази земя знаем строят къщи още от древни времена. Строителството на къща има не само голямо влияние върху човека, но е и отражение на историческите периоди от неговото съществуване. Всеки строеж на къща е свързан не само с израстването на човека по отношение на материално благополучие, но и с неговото развитие като интелект и познания за света.

По своята същност процесът на строителство на къща е мащабно начинание, за което се както сериозни финансови възможности, така и организационни и технически способности, специализиран персонал и квалифицирани работници, подготвени професионално и технически обезпечени. Строителна фирма Когер и партньори е препоръчан строител и се занимава с този процес повече от 15 години. Компанията разполага, както с дългогодишен опит в архитектурното проектиране и строителство на къщи и сгради, така и високо квалифициран екип от специалисти, подготвени за строеж на вашата къща.

Екипът на строителна фирма Когер се състоят от архитекти, технически ръководители, строителни инженери, кофражисти, арматуристи, дърводелци, мебелисти и дизайнери. Всички те ще се погрижат за безупречното изпълнение на вашия проект за къща или вила. Фирмата е затворила цикъла на строеж от проектирането до процеса на строителство и узаконяване на съответната еднофамилна къща. Реализацията на архитектурен проект за къща може да включва както самото строителство на сградата, но и изпълнение на интериорен дизайн по индивидуален проект за вашата къща.

Строителство на къща е дългосрочна инвестиция, която нашите специалисти с удоволствие ще ви помогнат да осъществите. Ние вие препоръчваме да не бързате и внимателно да обмислите нещата съпътстващи процеса на строеж на къща, защото това е инвестицията на живота ви.  Нашите специалисти ще се погрижат тя да бъде проектирана специално за вас с усет към функционалност, красота и стил.

Проектирането и строителсто на къща е техническа наука, която се развива динамично и непрекъснато. Факт е, че една от основните причини днес, поради които дейността по строителство на къщи е толкова актуална е не само постоянната нужда от изграждане на нови домове, но цялата ситуация с корона вируса и необходимостта на хората от лично пространство като двор и градина, където да живеят спокойно и да отглеждат децата си. Тази тенденция за изграждане на къща или вила се засилва и все повече хора предпочитат да обитават именно такъв вид дом, което е и разбираемо. В момента много семейства търсят спокойната среда, където да са в постоянен допир с природата както е например в Green Park Sofia. Там въздухът е чист и човек може да избяга от шума и замърсената атмосфера в София и да се отдели от градската суматоха на столицата.

error: Съдържанието е защитено!