Нашата мисия е с помощта на съвременния интериорен дизайн да помогнем на хората да визуализират, създават и поддържат красиви, устойчиви и дълготрайни домове. Предлагаме ви вдъхновяващи визуализации на страхотни жилища, специфични пространства, архитектурни чудеса и нови тенденции в дизайна.

Ако съществува нещо, което е по-индивидуално и лично от архитектурното проектиране на еднофамилни къщи, то това е създаването на интериорен дизайн на частни домове. Съвременният интериор носи не само естетика и мода, но и оформя характерна и специфична среда за всеки човек като индивидуалност. При изпълнение на интериорен дизайн вътрешните пространства на домовете трябва да решават не само функционални нужди, но и да радват сетивата, да носят красота, удобство и комфорт, спокойствие и същевременно да говорят за личността, характера и стила на собствениците, като оставят деликатен почерк на дизайнера, който стои зад конкретния интериорен дизайн. Ние от  Когер и партньори за да ви гарантираме, че всичко това от вашия интериорен дизайн ще се случи точно така, както е проектирано и съответно клиента желае, можем да предложим както да ви направим интериор, така и цялостно да изпълним вашия интериорен проект, заедно с всички строително-монтажни и мебелни дейности с повишено внимание към детайла и грижа на добър стопанин, които се изискват при едно професионално отношение към работата си. По този начин от нашите клиенти се очаква единствено да се наслаждават на процеса на реализация на интериорен дизайн и да изпитат пълно удоволствие в обитаването на жилището, за което винаги са мечтали. А ние като дизайнер и строител съответно да получим удовлетворението на добре свършената работа и още един доволен клиент.

Когер енд Партнерс е строителна компания с дългогодишен опит в изпълнението на интериорен дизайн и реализация на интериорни проекти. Фирмата е завършила над 130 апартаменти, къщи, заведения, офиси, магазини и салони за красота като изпълнител на качествени довършителни работи и интериорен дизайн по проект с повишено внимание към детайла и с голяма грижа за клиента.

Интериорните проекти изпълнени от Koger and Partners като интериорен дизайн са главно дело на Нина Боянова, Inito Design, Николета Кръстева, Extravagance Design, арх. Павел Янев и ALL in Studio, арх. Давчев и арх. Давчева, Георги Георгиев и TALLBOX.

 

Изпълнени Проекти

error: Съдържанието е защитено!