Когер и партньори е строителна фирма, специализирана във финни довършителни работи, качествени ремонти и прецизни строителни дейности по изграждане на енергийно ефективни къщи и нискоенергийни къщи. Компанията е наследник на Koger and Partners.

Дружеството е надежден изпълнител с дългогодишен опит, подготвен в изграждането на сложни проекти на еднофамилни къщи и сгради и може да отговори на най-високите стандарти за качество и надеждност на конструкциите за да задоволи най-големите изисквания на настоящите и бъдещите си клиенти, които са както инвеститори и предприемачи, така и високо образовани и квалифицирани специалисти, като уважавани лекари, успешни адвокати и мениджъри.

Проектите, които са изпълнени от нас – жилищни сгради и масивни къщи,  енергийно ефективни и нискоенергийни къщи, интериорни проекти и строителни ремонти, отговарят на специфичните нужди на възложителите и посрещат личните им очаквания като индивидуалност.

Това може да се докаже като разгледате препоръките в раздел Референции, които сме придобили от нашите клиенти за добре свършената ни работа.

Когер и партньори е компания, която се грижи за поверените ни ресурси и държи на доверието на нашите клиенти за изпълнението на инвестиционните им намерения.

Ето защо мотото на компанията е:

НИЕ СЕ ГРИЖИМ

Ние високо ценим и пазим спокойствието на възложителите за надлежното изпълнение на подписаните между нас договори, защото това е ключът към успеха да имаме единствено и само доволни и удовлетворени клиенти.

Фирма Koger извършва строителство на масивни къщи, енергийно ефективни къщи било то монолитни или сглобяеми, в зависимост от предпочитанията на клиента и нискоенергийни сглобяеми къщи. Сглобяемите къщи могат да бъдат изпълнени както като енергийно ефективни, така и като нулево енергийни и пасивни къщи, които предлагат много по-добра и качествена топлоизолация, която надминава в пъти тази на монолитните и масивни къщи и значително намалява или изобщо изключва разходите за отопление и топла вода. Освен това строителството на сглобяеми къщи се характеризира с по-кратки срокове на изпълнение, по-ниска цена за сглобяема енергийно ефективна къща в сравнение с тази на монолитна къща и по-добра устойчивост на земетръс, което прави сглобяемите къщи все по-предпочитани от купувачите за региона около София и като цяло в страната.

Заповядайте при нас и ще получите лична оферта и пълно съдействие за проектиране и строителство на вашата енергийно ефективна монолитна къща или нискоенергийна сглобяема къща.

error: Съдържанието е защитено!