Еднофамилни къщи около София

Проектите на еднофамилни къщи около София представляват високотехнологични сгради или умни къщи, които са едновременно енергийно ефективни, икономични и на ниски цени. Изграждане на всички еднофамилни къщи е като изпълнение на устойчиво зелено строителство, съчетаващо възобновяеми енергийни източници с най–новите тенденции в съвременната архитектура за енергийна ефективност. Предлаганите проекти на еднофамилни къщи се характеризират с функционалност, сигурност и комфорт и същевременно  предоставят възможност на клиента за постигане на стандарт пасивни къщи по определени архитектурни проекти.

Всички проекти на еднофамилни къщи могат да бъдат реализирани при желание на инвеститора самостоятелно в собствен двор или закупен от клиента парцел в полите на Витоша или около София.

Строителна компания Когер и партньори разработва за собственици на имоти в близост до София или в страната индивидуален проект за еднофамилна къща и го строи при желания на клиента, вследствие на приета от него оферта, предоставена от нашата строителна фирма. Компанията разполага и със студио за интериорен дизайн и може да ви изготви също интериорен проект, който изпълнява с внимание към детайла и грижата на добър стопанин.

error: Съдържанието е защитено!